Digital onboarding av kunder

Gör snabba och kompatibla affärer

Digitalisera identitetshantering och få en effektivare affärsprocess

Digital onboarding av kunder gör det möjligt för din organisation att samla in kunddata på ett effektivt och centraliserat sätt. Då minskar du friktionen under onboarding.

Vår partner, B-trust, används redan av mer än 110 miljoner användare runt om i världen. De hjälper finansinstitut, myndigheter och detaljhandelsföretag att automatisera sitt arbetsflöde, förbättra företagsbesiktning (due diligence) och förhindra bedrägerier.

Låt oss presentera B-Trust

B-Trust fungerar som ett mellanlager av teknik mellan dig och din kund.

Genom att använda elektronisk signatur, avancerad OCR, dokumentdigitalisering och identifierings- och valideringsverktyg. Och genom att tillhandahålla ett centraliserat och kompatibelt datahanteringssystem. Både kunder och organisationer har ett enkelt sätt att interagera och hantera data under introduktionsprocessen.

Bilden används med tillstånd av Scanovate.com

Det är ett paradigmskifte på gång. Kundupplevelsen är en konkurrensfördel. Hänger du med i utvecklingen?

Ta reda på hur digital onboarding kan hjälpa din organisation.

Särskilda inslag

Flexibelt arbetsflöde

Flexibelt arbetsflöde

Flexibelt dra&släpp-gränssnitt för att effektivisera och standardisera skapande och godkännande av nya produkter.

Avancerad identitetshantering

Avancerad identitetshantering

Avancerade onboardingverktyg som låter dig hantera efterlevnad och sanktioner under hela kundens livscykel

Regel kontroll

Regel kontroll

Hantera kunder, anställda och tredje parts följsamhet av satta regler från en enda instrumentpanel.

Marknadsplats för API:er

Marknadsplats för API:er

Med B-Trust kan du använda Scanovates egna applikationer, och/eller de från tredjepartsutvecklare.

Onboarding för enskilda kunder

Gränsen mellan att kontrollera en individ ordentligt och samtidigt förbättra kundresan är hårfin. Kunderna kräver att onboarding ska ske snabbt, enkelt och säkert. Tillsynsorgan kräver allt mer av leverantörer av finansiella tjänster

Det är därför en finansiell serviceorganisation vill identifiera och klassificera kunderna i riskkategorier. För att göra det är det väldigt vanligt att ha kontroller som är hårdkodade och statiska i olika system. Detta göra förbättringar i kundresan mycket komplex.

Det är därför B-Trust utvecklades – för att minska avståndet mellan efterlevnad och en enklare kundresa.

Med det enkla dra-och-släpp-gränssnittet kan en organisation skapa nya onboardingprocesser inom några dagar. Du kan sedan ansluta till ett brett utbud av innovativa verktyg som OCR, ansiktsigenkänning och live-detektering (liveness detection). Det förbättrar både efterlevnad och kundresan. Den nya användaren kan automatiskt kontrolleras mot databaser med uppgifter om sanktioner, PEP (personer i politiskt utsatt ställning) och terrorister.

Nyfiken på att se hur B-Trust kan hjälpa ditt företag? Boka en demo nu! Boka en demo nu!

Smart Chatbot

Genom att använda robotstyrd processautomation (RPA) kan man öppna nya konton och behandla nya lån och försäkringsanspråk nästan på nolltid. Att samla in data från olika avdelningar och databaser är enkelt för RPA-robotar. RPA-robotar kan även arbeta med befintliga system utan problem.

När man kopplar ihop RPA med ett onboarding-verktyg som B-Trust kan en organisations kundservice nå nya höjder. Finansiella tjänster kan vara tillgängliga för kunder inom några minuter, istället för dagar eller, ännu vanligare, veckor.

Vårt team av specialister vill gärna visa hur dessa två fantastiska verktyg kan användas för att hjälpa din organisation att få en konkurrensfördel med bättre tjänster och lägre kostnader.

Robotstyrd processautomation och digital onboarding

Vi vet att onboarding ofta är första intrycket en kund får från en finansiell institution. Och vi har redan visat hur processen att samla in KYC- och KYB-data kan göras så friktionsfritt som möjligt.

Men en sak som många inte inser är hur mycket pappersarbete och hur mycket arbetstid av den anställde som går åt till att öppna ett nytt konto, starta ett nytt lån eller utföra någon annan tjänst inom finansvärlden.

Så den stora frågan är: hur kan kostnaden för dokumenthantering minimeras?

What is a good Customer Experience
Fyll i formuläret för att boka en demo eller om du vill ställa en fråga.
Kontakta oss redan idag!

Emil Holmberg

Försäljningschef

RPA, RDA, Compliance and Customer Experience Specialist