Spela in röstsamtal, text, skärm, video och chatt.

Kommunikationsinspelning

Röst-, text- och videouppspelning.

För att kunna uppnå ett framgångsrikt efterlevnadsprogram är det viktigt att ha tillgång till röst- och interaktionsinspelning. . Det är avgörande att du, oavsett avdelning – vare sig det är på handelsavdelningen, backoffice eller kontaktcenter – har en mekanism för riskförebyggande. Därför erbjuder TM Group ett brett utbud av lösningar för interaktions- och röstinspelning. Alla lösningar kommer från branschledande teknikleverantörer. Våra lösningar stöds, integreras och underhålls av ett team av efterlevnadsexperter och tekniker.

På grund av hög efterfrågan och regleringskrav är det avgörande att genomföra utredningar som är både effektiva och effektiva, antingen på begäran av regleraren eller de interna efterlevnadsteamen.

Funktioner och fördelar med interaktionsinspelning

Minska undersöknings­tid­en

Avancerade och proaktiva sökalarm

Fånga, övervaka och analysera alla interaktioner

Upptäck och förhindra potentiella regelöverträdelser

Uppfylla följande regleringar

100%

FINRA & MiFID II

Kommunikationsinspelning på plats

On-premise communications recording

Molnbaserad kommunikationsinspelning

TM Group UniCloud är en molninspelningslösning för omnichannel-kommunikation som hanterar Unified Communications-lösningar som Microsoft Teams, Zoom, handelstelefoni och andra aktiva inspelningslösningar.

TM Group UniCloud använder den marknadsledande inspelningsplattformen VFC (Verint Financial Compliance) med Microsoft Azure och dess molnskalbarhet, höga tillgänglighet, kostnadseffektivitet och säkerhetsarkitektur. UniCloud kan alternativt vara värd i Telias svenska datacenter med befintliga anslutningar till ledande svenska finansiella institutioner.

Microsoft Teams Recording

Microsoft Teams inbyggda inspelning kanske inte är tillräckligt.

För att säkerställa att din organisation är redo för tvister, efterlevnadsförvaltning, konsument­skydd och att kunna skydda företagets ansvar – behöver du en inspelningslösning från en tredje part.

On laptop diverse people collage webcam view over woman shoulder

Historisk datamigration

Historiska datamigrationer från ditt äldre röstinspelningssystem till ditt nuvarande röstinspelningssystem så att användare har en enda användargränssnitt för att söka och spela upp alla historiska samtal.

Huvudfunktioner

 • Enkel användargränssnitt för slutanvändare att söka och spela upp samtal
 • Undvik att underhålla äldre system
 • Utgå från alla äldre servrar
 • Hantera gemensamma datapolicyer (bevarande, radering) över hela din samtalsinspelning (äldre och nya)
 • Storskalig datatexport till tredjepartsystem eller enligt regleringskrav
 • Lagring – behåll det inspelade samtalet på dess ursprungliga arkivplats eller migrera det till en ny lagringsdestination (moln eller på plats)

TM Group datamigration inkluderar

 • Migrering från NICE NTR, NICE Engage, NICE Interaction Management (NIM), NICE Perform, NICE Playback Portal
 • Migrering från band
 • Tilldela äldre samtal till samma användare som definierats i det nya systemet
 • Validering av datafullständighet
 • Migrering av tidigare affärsdata
 • Processövervakning
 • Slutrapport

Arkivering (Företagslagringsplattform / WORM-plattformar)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Historisk datamigration

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ta kontroll över din kommunikationsefterlevnad idag!
Fyll i formuläret om du har frågor eller önskar ett möte

Lämna inte din efterlevnad åt slumpen. Vår kraftfulla plattform för kommunikationsefterlevnad ger dig verktygen och insikterna du behöver för att förbli efterlevande och skydda ditt företag. Säg adjö till efterlevnadsrisker och ligga steget före reglerna. Kontakta oss nu för att schemalägga en demo och upplev kraften i vår lösning för kommunikationsefterlevnad.

Kontakta vår Expert

Emil Holmberg

Sales Director

Låt vårt team av experter hjälpa till med att lösa utmaningarna i ert företag. Vi visar er hur modern teknologi kan hjälpa ert företag att minska era drifts-, compliance- och risikokostnader.

+45 30108772

Vart vill du gå härnäst?

Kontakta oss

Följ oss på LinkedIn

Vill du arbeta
med oss?