Övriga Compliancelösningar

Har du råd med bristande efterlevnad?

Lösningar för compliance

Bedrägerihantering

Ett bedrägeri måste upptäckas snabbt! Upptäck bedrägerier med hjälp av automatisering. Kolla här för att se hur.

Bedrägeri

Ett bedrägeri måste upptäckas snabbt! Upptäck bedrägerier med hjälp av automatisering. Kolla här för att se hur.
Läs mer

Bekämpning av penningtvätt (Anti-Money Laundering, AML)

Vi vill vara med och bekämpa ekonomisk brottslighet! Våra lösningar gör det svårt för ekonomiska brottslingar.

AML

Vi vill vara med och bekämpa ekonomisk brottslighet! Våra lösningar gör det svårt för ekonomiska brottslingar.
Läs mer

Övervakning av handeln

Hantera och övervaka handelsverksamhet och beteendemönster så att du kan förhindra marknadsmanipulation, bedrägerier och mycket mer.

Övervakning av handeln

Uppfyll globala regelkrav effektivt och proaktivt. Du kan säkerställa efterlevnad med omfattande riskkontroller.
Läs mer

Har du råd med bristande efterlevnad?

Efterlevnad är oerhört viktigt för finansinstitut. Att inte följa reglerna kan leda till allvarliga ekonomiska konsekvenser och förstöra ditt rykte.

Men du behöver inte oroa dig, vi har lösningen. Vi har de senaste, helautomatiska verktygen. De är utformade för att upptäcka, förebygga och utreda ekonomiska brott. De hjälper dig att övervaka och minska intressekonflikter samt kulturella och sexuella övergrepp. Vi är stolta över att ha fått förtroende från några av de största finansiella företagen i Norden. Vi tillhandahåller omfattande regleringsteknik, så kallad RegTech, som inkluderar implementering, support och underhåll.

Tillsammans kan vi skydda ditt rykte och säkerställa att reglerna följs. Vill du lära dig mer om vår strategi för efterlevnadshantering? Läs gärna mer här. Vi ger dig all information du behöver för att fatta välgrundade och bra beslut.

Varför RegTech?

På TM Group är vi övertygade om att RegTech är vägen framåt för finansiella institutioner. I dagens värld finns det inte plats för manuella, tidskrävande processer som lämnar utrymme för misstag. Med våra banbrytande RegTech-lösningar revolutionerar vi hur finansinstitut upptäcker, förebygger och utreder ekonomiska brott.

Våra helautomatiska verktyg tar efterlevnad till nästa nivå. De övervakar och ger insikter i realtid. De minskar riskerna, reducerar falska positiva resultat och skyddar ditt rykte. Det är stressigt och tidskrävande att hålla jämna steg med en skog av föränderliga regler. Låt vår avancerade teknik göra grovjobbet åt dig.

Att samarbeta med oss är som att låsa upp en värld av fördelar – ökad effektivitet, minskade kostnader, förbättrad efterlevnad. Bli en av våra många nöjda kunder som redan upplever kraften i RegTech. Nöj dig inte med föråldrade metoder – gå in i framtiden med oss och håll dig steget före!

Är du redo att ta din efterlevnadshantering till nästa nivå? Kontakta oss nu så att vi kan börja denna spännande resa tillsammans!

eComms Surveillance Features​
Included in Fraud Management

Bedrägeri måste upptäckas snabbt!

Är du orolig för de ökade bedrägerierna i dagens digitala värld? Företag använder sig alltmer av onlinetransaktioner och digitala interaktioner. Det gör att bedragare ständigt utvecklar sina metoder så att de kan utnyttja sårbarheter och skapa ekonomiska förluster. Men du kan vara lugn, vi har lösningen!

Vi vill presentera våra banbrytande lösningar för bedrägerihantering som drivs av NICE Actimize. Vi inser vilka utmaningar företag står inför när det gäller att upptäcka och förebygga bedrägerier. Men vi har expertisen och tekniken för att hjälpa dig att ligga steget före bedragare och skydda ditt företag.

Kontakta oss nu för att lära dig mer om vår teknik och stärka din strategi för bedrägeribekämpning. Vi berättar gärna om den mest avancerade tekniken och expertisen inom området.

Bekämpning av penningtvätt (AML)

Med våra AML-lösningar som drivs av NICE Actimize kan du lämna manuella processer bakom dig och välkomna smidiga, automatiserade arbetsflöden.

åra AML-lösningar gör mer än bara upptäcker. Med dem kan du enkelt undersöka, spåra och rapportera misstänkta aktiviteter. Vårt användarvänliga gränssnitt och våra intuitiva instrumentpaneler gör det enkelt för ditt team att hålla koll på efterlevnadskraven. Det hjälper dig fatta välgrundade beslut.

Glöm huvudvärk och dyra böter, och välkomna en framtid där ekonomiska brott upptäcks och förebyggs proaktivt. Kontakta oss om du vill ta din AML-efterlevnad till nästa nivå!

Anti-Money Laundering with NICE Actimize
Voice Trading Platform - Trading Floor

Heltäckande övervakning av handel

I dagens komplexa regelverk är det viktigare än någonsin att följa reglerna för marknadsmissbruk. Våra lösningar för övervakning av handel gör mer än att bara upptäcka potentiella marknadsmissbruk.

Genom att samarbeta med oss och utnyttja NICE Actimize-programvaran kan du tryggt uppfylla alla myndighetskrav. Det gör att du skyddar ditt företag mot kostsamma böter och dåligt rykte.

Lämna inte din handelsövervakning åt slumpen. Kontakta oss för att lära dig mer och ta din handelsövervakning till nya nivåer!

Välj TM Group som din efterlevnadspartner eftersom vi har ...

20 års gedigen domänexpertis

Erfarenhet och kompetens

Vi har arbetat med alla efterlevnadslösningar, programvaror och typer av kunder. Våra ingenjörer är världsledande.

Kundanpassning

Lösningar som är perfekta för varje kund

Vi är experter på att förstå vad våra kunder vill ha och sedan anpassa efterlevnadslösningarna för att återspegla det.

Leverantörsoberoende

Leverantörsoberoende

Vi är affärspartners och återförsäljare av programvara för flera efterlevnadsprogram. Det är därför vi är säkra på att vi har en lösning som passar dina behov och din budget.

Marknadens bästa programvara för regelefterlevnad

De bästa efterlevnadslösningarna

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna av efterlevnadsprogramvara för banktjänster och finansiella tjänster.
Compliance management solution software

TM-gruppens värdegrund

Vi har 20 års erfarenhet av strategi och leverans av komplex systemintegration. Vi tar dig genom hela processen med efterlevnadsprojektet.

TM Groups efterlevnadsteam

Vårt team består av regionens ledande efterlevnadsexperter och ingenjörer. De håller sig uppdaterade om den senaste tekniken, den regulatoriska utvecklingen och:

Kontakta oss redan idag

Emil Holmberg

Sales Director

Emil Holmberg TM Group Sales Director