Frågor och svar

VANLIGA FRÅGOR

Information är nyckeln

Allt som finns att veta

Kanske har du en fråga som ännu inte har besvarats på vår webbplats. Kolla in de vanligaste frågorna och se om du hittar något svar. Vi har gjort vårt bästa för att besvara de allra vanligaste frågorna.

Hitta svar på dina frågor här

Vanliga frågor

Ja, det har vi. Vårt huvudkontor ligger i Søborg, Köpenhamn – Danmark. Men vi har också kontor i Stockholm – Sverige, Olso – Norge och Vantaa – Finland. Och dessutom även kontor i Israel, Storbritannien och USA.

Våra säljrepresentanter är de första som ser e-postmeddelandet, och om de inte är rätt person att ta hand om din förfrågan vidarebefordrar de det till rätt medarbetare.

Ja, det gör vi. I synnerhet våra medarbetare på tradingavdelningen är tillgängliga 24/7. När du är kund får du ett direktnummer som du kan ringa.

Det var goda nyheter! Skicka ett e-postmeddelande till info@tm-group.com, så kommer någon i ledningen att kontakta dig.

BPA står för Business Process Automation och är en automatiserad process som byggs in i era affärssystem och programvaror för att antingen hjälpa en kundtjänstmedarbetare eller fungera som en självbetjäningstjänst för kunden. Det inkluderar RPA, RDA och självbetjäning för kunderna. Klicka här för att läsa mer.

Priserna på våra lösningar varierar mycket beroende på projektens omfattning och därför kan vi inte visa några priser. Kontakta oss för ett pris.

Det kanske vi har. Vi har nästan alltid något evenemang på gång, som antingen anordnas av oss själva eller av någon av våra partners. Kolla in sidan med nyheter, evenemang och blogg för att hitta alla kommande evenemang.

Kontakta oss redan idag