Ta kontroll över kommunikationsefterlevnad

Kommunikationsövervakning

Se mer, veta mer och lösa mer

Tycker du det är svårt att följa alla regler och branschstandarder? Skulle det underlätta med en heltäckande lösning, en lösning som ger djupa insikter i dina medarbetares interaktioner? Då har du kommit rätt. Med vår spjutspetsteknik ser du allt du måste se. Du får proaktiv övervakning. Du får ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att upptäcka hot och efterlevnadsrisker så att du kan skydda din verksamhet.

Vi på TM Group förstår de utmaningar som organisationer står inför när det gäller kommunikationsefterlevnad. Vår plattform erbjuder en allt-i-ett-lösning. Den ger dig de verktyg du behöver för att effektivt hantera och minska risker. Varför väljer företag över hela Norden oss som leverantörer av expertis inom kommunikationsövervakning? Det kan du se här.

e-kommunikations
inspelningshantering

Efterlevnadsarkivering

Effektivisera efterlevnadsprocessen med en intuitiv plattform som är lätt att använda. Den gör att du kan effektivt hantera, eskalera och lösa efterlevnadsärenden med bara några klick.

Övervakning
och tillsyn

Proaktiv övervakning

Med en proaktiv övervakning och analys av all intern och extern kommunikation i realtid kan du känna dig säker på att du följer alla regler och branschstandarder.

Upptäckt av
insiderhandel

Kraftfull detektering

Våra avancerade upptäcktsmodeller använder sig av maskininlärning och artificiell intelligens. De hjälper dig att upptäcka potentiella överträdelser av efterlevnad så att du kan vidta åtgärder i tid.

Minska falska positiva
resultat med 95%

Skalbar
plattform

Problemfri
integration

Minska
efterlevnadskostnader

Stärka efterlevnaden och smidigheten

Med vår proaktiva kommunikations­efterlevnadsplattform kan reglerade organisationer avsevärt förbättra sin efterlevnadsnivå och smidighet i ärendehanteringsprocesser. Håll dig steget före regleringskrav, minska efterlevnadsrisker och skydda din organisations rykte och ta kontroll över din organisations kommunikationsefterlevnad. Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka en demo av vår innovativa lösning.

3 huvudsakliga efterlevnadsutmaningar och hur TM Group kan hjälpa dig

Regelverk

Att följa alla regler i regelverket kan kännas överväldigande. Det finns mängder av regler inom bland annat marknadsmissbruk, Dodd-Frank Act och MiFID II. Och nu, när många jobbar hemifrån, finns det risk för överträdelser och böter om en handlare skulle prata affärer över en middag med vänner och familj.

Vår lösning kan övervaka all kommunikation, inte bara på handelsgolvet. Du kan övervaka chattar, e-post, telefonsamtal och mycket mer. Vi erbjuder även Teams-, Zoom-, Bluejeans- och Whatsapp-övervakning.

Efterlevnad

Vår kommunikationsövervakning är den ultimata lösningen för team som fokuserar på efterlevnad. Vår lösning ger dem smarta och kostnadseffektiva verktyg så att de kan maximera sina personalresurser. Den eliminerar meningslösa data och stänger av brus. Efterlevnadsansvariga får därför bara relevanta varningar.

Genom att ta bort falska positiva resultat är antalet aviseringar mer hanterbart. Nu kan efterlevnadsansvariga fokusera på det som är viktigt – att upptäcka överträdelser. Med vår mjukvara effektiviserar du efterlevnadsprocessen, förbättrar teamets produktivitet och sparar tid och resurser.

Teknik

Vanligtvis sparar företag all kommunikation på en plats. Där kombineras olika kanaler, som e-post, röstmeddelanden och chattar. Oftast finns det luckor i täckningen, till exempel när det gäller Teams, röstmeddelanden och WhatsApp.

Vår lösning eliminerar dessa luckor och samlar alla data i en plattform. Du får en mer omfattande analys och bättre insikter. Vår plattform har inga gränser för vilka typer av data som kan tas in, vilket hjälper dig att förbättra ditt analys- och efterlevnadsarbete.

Kommunikationsdatahantering

Upptäck den ultimata lösningen för enkel hantering av ditt arkiv. Vår banbrytande lösning erbjuder ett mer effektivt sätt att samla in olika datakällor. Du förenklar din arkivhantering och implementerar snabbt och enkelt policyer för datalagring. Samtidigt minimerar du infrastrukturkraven.

Nu slipper du samordna mängder av olika lösningar. Krånglet är borta och med vår allt-i-ett-lösning blir allt så mycket enklare och effektivare. Eftersom vår lösning är unikt anpassningsbar kan du hantera en stor variation av ärenden, arbetsflöden, lagkrav och intressenter. Det här är den flexibilitet du behöver för att hantera de unika krav som din organisation har.

Arkivering

Minskar avtrycket av molntjänster och säkerställer en felfri, effektiv metod för datahantering.

Arkivhantering

Uppnå ett strömlinjeformat och effektivt datamanagementsystem och bibehåll din organisations dataintegritet

Upptäckt

Utnyttja snabba sök- och analysverktyg för att skapa ärenden, göra undersökningar och förbättra drifteffektiviteten.

Proaktiv Kommunikations
övervakning och tillsyn

Utnyttja kraften i avancerad teknik. Några exempel är bearbetning av naturligt språk (Natural Language Processing, NLP) och igenkänning av finansiell kontext (Financial Context Recognition, FCR). Det hjälper dig att enkelt övervaka 100 % av dina data och skapa varningar i realtid. Med våra högklassiga verktyg slipper du reglerings-, ryktes- och informationsrisker.Våra avancerade interna kontroller ger dig sinnesro.

De säkerställer att dina anställda följer regler och interna policyer. Du får kontextuell information om allt kommunikationsinnehåll. Avancerade funktioner upprätthåller efterlevnad för team som arbetar i en dynamisk miljö.

Lämna inte riskhanteringen och efterlevnaden åt slumpen. Boosta din organisations kapacitet med vår banbrytande teknik. Vi hjälper dig att ligga steget före.

Upplev framtiden för upptäckt och förebyggande av insiderhandel

Vår avancerade plattform för upptäckt av insiderhandel är omfattande och robust och tar med sig kraften av avancerad analys till dina kontrollrum, affärer och listhanteringsprocesser. Med vår toppmoderna teknik kan du enkelt analysera komplexa datamängder och dra nytta av kommunikationsanalys för att proaktivt upptäcka hot eller överträdelser av Material Nonpublic Information (MNPI).

Vår lösning går utöver traditionella tillvägagångssätt genom att lägga avancerad analys ovanpå dina data, vilket gör att du kan få djupare insikter och fatta informerade beslut.
Oron för insiderhandel är borta. Vårt skydd ger dig sinnesro och säkerställer efterlevnad.

Fyll i formuläret om du har några frågor eller vill begära ett möte.

Lämna inte din efterlevnad åt slumpen. Vår kraftfulla plattform för kommunikationsefterlevnad ger dig verktygen och insikterna du behöver för att förbli efterlevande och skydda ditt företag. Säg adjö till efterlevnadsrisker och ligga steget före reglerna. Kontakta oss nu för att schemalägga en demo och upplev kraften i vår lösning för kommunikationsefterlevnad.

Automatiserad handelsrekonstruktion

Revolutionera processen för handelsrekonstruktion med vår banbrytande funktion! Du kan lämna allt besvär bakom dig. Nu behöver du inte längre manuellt sålla bland otaliga kommunikationer för att pussla ihop olika köp och beställningar. Vår avancerade teknik extraherar automatiskt de mest relevanta data.

Men det är inte allt. Vår lösning går bortom grunderna och erbjuder företag en flerstegsrekonstruktionsstack som sömlöst förbinder e-kommunikations- och handelsdata. Det är en spelväxlare för reglerade organisationer och ger dem möjlighet att förbättra sin efterlevnad och smidighet i ärendehanteringsprocesser.

Nöj dig inte med föråldrade och tidskrävande metoder. Höj din handelsrekonstruktion till en helt ny nivå med vår innovativa funktion. Upplev framtiden för handelsrekonstruktion redan idag!

Fördelar med handelsrekonstruktion

Säkerställer korrekt transaktions- och kommunikationsdata. Hanterar flera regler samtidigt.

Minska utrednings- och ärendehanteringen från dagar
till timmar.

Undviker enorma revisionsavgifter och ett skadat rykte

Håller ditt företag stabilt

Handelsrekonstruktion
tillhandahålls som standard.

Normalisering och
berikning av all data

Anpassad och avancerad arbetsflöde

Bygg dina egna arbetsflöden och affärsprocesser i programmet. Du kan se till att efterlevnadsundersökningar uppfyller företagets krav. Det gör det även möjligt att leda fler team från en central plattform.

Vår avancerade arbetsflödesfunktion gör det möjligt för efterlevnadsansvariga att eliminera informationssiloer. Med vårt intuitiva och användarvänliga program kan du samarbeta på ett smidigt sätt med kollegor för att skapa, uppdatera och ändra datauppsättningar.

Kontakta vår expert

Emil Holmberg

Sales Director

Låt vårt team av experter hjälpa till med att lösa utmaningarna i ert företag. Vi visar er hur modern teknologi kan hjälpa ert företag att minska era drifts-, compliance- och risikokostnader.

+45 30108772

Vart vill du gå härnäst?

Kontakta oss

Följ oss på LinkedIn

Vill du arbeta
med oss?