Main / Solutions / Kontrollrum

Individanpassade, ergonomiska, enkla och pålitliga kontrollrum

Operatörer av kritisk infrastruktur behöver avancerade tekniska lösningar och utrustning i kontrollrummet. Det håller de alerta, skyddar deras hälsa och ökar produktiviteten.

Våra partner

Weytec Smart Touch keyboard. KVM for control rooms

Lösningar för tangentbord, video och mus (KVM)

I kontrollrum och centraler finns det inget utrymme för fel.

SmartTouch är ett multifunktionellt pektangentbord. Du får makrogenvägar, integrationer, free-seating och personliga förinställningar samt möjligheten att styra många skärmar och datorer med bara ett tangentbord och en mus.

100 % individanpassade arbetsstationer

Du har letat efter ett skräddarsytt bord. Du vill kunna välja exakta mått – längd, höjd, bredd – och färg samt allt annat du behöver.

Böjt eller rakt? 10 cm bredare eller 20 cm längre? Eller kanske mer benutrymme? Vi ordnar det. Du bestämmer hur du vill ha din arbetsstation.

Våra skrivbord är ergonomiska, eleganta och slitstarka. De kommer med personliga förinställningar, integrerad kylning, fästen, förvaring, kabelrännor, ljudabsorberande skärmväggar och gott om benutrymme.

Erich Keller L-Com solution

Ergonomiska stolar

En stol designad för användning 24/7. Den kommer med ländryggsstöd och är fullt justerbar. Den har stor lutningsvinkel, bekväm dämpning, stålram med hög hållfasthet, andningsbart material och 5D-armstöd.

Om du vill ha ett kontrollrum eller driftcenter som skyddar dina anställda,
dina tillgångar och samhället har du kommit rätt!

HDR-videoväggar och bildskärmar

Ett kontrollrum är beroende av exakta, detaljerade och konsekventa bilder så att du kan övervaka krissituationer och skicka ut ett responsteam samt hantera teamets aktiviteter. Ett modernt kontrollrum måste ha högkvalitativa, effektiva videoväggar och bildskärmar.

Vi erbjuder sömlösa videoväggar med premiumbild och extremt tunna ramar. Du får en bred betraktningsvinkel, LED med skarp färgkontrast och ögonkomfort med mindre skadligt blått ljus.

Modern Control Room - TM Group - KVM- COntrol Room Furniture
Control room tables

Människocentrerad design och effektiv layout

Ett rum som fokuserar på ergonomi, belysning, ljud, luftkvalitet och temperatur. Ett rum som tar hänsyn till fysiologiska och psykologiska behov, informationsflöde och arbetstryck.

Vi tar med den mänskliga faktorn i designekvationen från början. Vi designar alltså inte bara högteknologiska och pålitliga kontrollrum. Vi utformar en felfri miljö så att du kan övervaka din verksamhet.

”Våra operatörer kan arbeta mer effektivt och mer bekvämt tack vare att vi uppgraderade våra arbetsstationer, stolar och KVM-lösning med hjälp av TM Group. Vi är otroligt nöjda över vårt samarbete med TM och att vi har blivit ett digitalt kontrollrum på riktigt.”

Lars J.
Ansvarig för kontrollrum – Köpenhamn, Danmark

Byggd för avancerade team som jobbar i högt tempo

KVM (tangentbord, video och mus)

Integrationer, realtidsväxling, makron, free-seating, individanpassning, hygien, genvägar, automatiseringar

Arbetsstationer, skrivbord och stolar

Kontroll, stabil, rymlig, förvaring, bekväm, ergonomisk.

Design och layout

Humancentrerad, trafikflöden, utrymmesutnyttjande.

Videoväggar

Bildkvalitet, tunn, skarp kontrast och ljusstyrka, flexibel teknik.

Begär ett Möte

Låt vårt team av experter hjälpa dig med ditt företags utmaningar. Vi kan visa dig hur modern teknik kan hjälpa ditt företag att spara in på kostnader för drift, efterlevnad och risker.

Kontakta oss redan idag

Karan Khosla

Försäljningschef

Låt vårt team av experter hjälpa dig med ditt företags utmaningar. Vi kan visa dig hur modern teknik kan hjälpa ditt företag att spara in på kostnader för drift, efterlevnad och risker.

+45 30108767

Relaterat innehåll

Vart vill du gå härnäst?

Kontakta oss

Följ oss på LinkedIn

Vill du arbeta
med oss?