Lösningar för bevakad (RDA) och obevakad (RPA) robotstyrd processautomation

Robotarna är här för att stanna och för att hjälpa till.
Säg farväl till monotona och repetitiva uppgifter och upplev en ökning av medarbetarnöjdheten och kundupplevelsen som aldrig förr.

Felfri noggrannhet, överträffad hastighet

Driv operativa förbättringar, få
allt vardagligt och repetitivt arbete på din avdelning eller i din organisation snabbt och exakt.
Och/eller om du vill öka medarbetarnöjdheten och förnya kundupplevelsen.

Du har hittat rätt!

Vi erbjuder dig två typer av automatiseringsprogramvara: bevakad
robotprocessautomation (RDA) och Unattended robotprocessautomation (RPA).

Våra RPA-lösningar

Attended RPA

Attended RPA

Kraftfull programvara som fungerar på front office, som hjälper dina agenter att vara sitt bästa varje dag.
Läs mer

Deepdesk Agent Assist

Deepdesk Agent Assist

Autocomple och autoflow hjälper dig att minska AHT med upp till 20%. Seaminless integration och insikter i realtid.
Läs mer

Unattended RPA

Unattended RPA

Effektivisera dina uppgifter på backoffice och frigör dina anställda att fokusera på det de är bra på.
Läs mer

Smart Chatbot

Smart Chatbot

Chatbot drivs av RPA-programvara. Prova calldeflection som aldrig förr.
Läs mer

Upplev nya höjder inom produktivitet och precision

Upplev mjukvara som kännetecknas av flexibilitet,
snabbhet och precision.
De kan implementeras separat eller i kombination, i front office, back office eller avdelningar för delade tjänster och håller snabbt på att bli den teknik som väljs av en rad olika branscher som vill påskynda sin digitala omvandling.

Företag som anammar denna teknik upplever en kraftig ökning av produktivitet och precision till en mycket låg initial investering.
Dessutom frigör dessa företag personal som kan fokusera på det de gör bäst, istället för att lägga tid på administrativt arbete eller dataöverföringar.

Vi på TM Group är specialister på digital omvandling och implementering av IT-projekt. Vi arbetar med toppleverantörer av automatiseringsprogramvara. Det är därför du kan vara säker på att vi kommer hitta rätt lösning för din verksamhet.

Vad är robotstyrd processautomation?

RPA är en mjukvaruteknik som emulerar mänskliga handlingar i en dator. Precis som människor förstår den vad som visas på skärmen, och den kan utföra alla möjliga uppgifter som att samla in data, fylla i formulär och överföra information fram och tillbaka från olika system. Så länge en människa definierar processen och distribuerar programvaran kommer robotarna att göra det snabbare och mer exakt än vad en människa kan göra det.

Din RPA-lösning kommer alltid att vara minst lika bra som de människor som definierar processerna och distribuerar programvaran.

Bevakad och obevakad robotstyrd processautomation

Attended Robotic Process Automation (RDA)

Robotic Desktop Automation

Framtidens personliga assistent

RDA fungerar som personlig assistent till dina anställda. Programvaran kan hjälpa till med en mängd olika uppgifter. Få exempelvis hjälp med processoptimering i realtid och sammanfattning av data. I kombination med kognitiv teknik kan RDA förstå ord och känslor. Den kan hitta relevanta data för att hjälpa din medarbetare med sin nästa uppgift. Det kommer att frigöra dina anställda att få mer gjort på kortare tid och istället fokusera på kundupplevelsen.

Unattended Robotic Process Automation (RPA)

Din digitala arbetsstyrka

Till skillnad från RDA fungerar denna typ av programvara utan mänsklig inblandning. Detta är en icke-invasiv teknik som fungerar på systemets back-end. Den kan snabbt implementeras med den teknik som redan används. Effektivisera dataöverföring och arbetsflöden inom avdelningar eller hela organisationen. RPA-programvaran kommer att avlägsna alla enformiga jobb från ditt back office. Dina anställda kommer att älska dig för att du befriat dem från alla vardagliga uppgifter och monotoma uppgifter.

Automatiseringsprogramvaran fungerar oavsett vilken teknik du redan har

RPA är en icke-påträngande teknik som inte kräver integration (API:er).
RPA-programvaran interagerar med målapplikationen via frontend och emulerar mänskligt beteende, bara mycket snabbare och med 100% noggrannhet.
Detta möjliggör snabb och billig implementering.

Så det spelar ingen roll vilket system du har på plats nu. RPA hjälper dig att ta vara på nya möjligheter eller möta utmaningar med låg kostnad och förvånansvärt hög precision.

Why is Agent Experience important?

Varför är agentupplevelse (AX, Agent Experience) viktigt?

Handläggarnas upplevelse är avgörande i en kontaktcentermiljö, och automatisering spelar en viktig roll för att förbättra den.
Genom att frigöra handläggarnas tid från vardagliga uppgifter kan de ägna sig åt mer människolika interaktioner, där empati, problemlösning och personlig anpassning får stort utrymme.
Kombinationen av automatiseringsteknik och mänsklig expertis leder till förbättrade kundupplevelser, eftersom handläggarna kan erbjuda skräddarsydda lösningar och bygga meningsfulla kontakter.
Genom att se automatisering som en värdefull allierad kan kontaktcenter frigöra den verkliga potentialen hos sina handläggare och leverera exceptionell kundservice.

Gratis processupptäckt

Vill du att en av våra specialister ska se över dina processer och hjälpa dig att se nyttan av automatiseringsverktyg?

Vårt team har flera års erfarenhet av att implementera RPA- och RDA-lösningar.
Vår kunskap kommer från ett brett spektrum av branscher, såsom detaljhandel, kontaktcenter/callcenter, logistik, sjukvård och finansiella tjänster.

Vi vet vad som krävs för en lyckad implementering!

Med TM Group får du en affärspartner som står vid din sida. En som du kan lita på för att snabbt ta hand om dina brådskande behov. Att arbeta med oss garanterar tillförlitlighet, kostnadseffektivitet och ger stort värde till ditt företag. Vi ser fram emot att höra av dig.
Har du några frågor eller vill boka en demo? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.
Kontakta oss redan idag!

Emil Holmberg

Sales Director

Emil Holmberg TM Group Sales Director