Huvud / Om oss

Om TM-koncernen

Vi är TM Group, en teknikleverantör och integratör, som strävar efter att hjälpa våra kunder att uppleva teknikens värde.

Kortfakta

TM Group grundades 2001 och har vuxit till en betydande aktör i Nordenoch tillhandahåller programvara för handel, efterlevnad, kontrollrum och automatisering till finansiella tjänster, kontakt- och callcenter, offentlig sektor, tillverknings-, energi- och försörjningsföretag.

Vi har över 40 anställda runt om i världen, med huvudsäte i Norden. Och vi är stolta över att vara med och förse miljontals användare med
teknik som förbättrar vardagen
.


Människor är hjärtat i vår verksamhet
. Det är därför vi försöker locka medarbetare som strävar efter att vara ledande inom sitt område, och det är därför vi strävar efter att ge våra kunder en miljö som präglas av tillit och smidighet och som alltid har fokus på värde.

Vad och hur vi gör det

- IT-konsulter

Vi har många års erfarenhet inom IT och teknik och därför erbjuder vi alla våra kunder IT-konsulttjänster. Vi finns tillgängliga för dig och lever och andas för vår kunds tillväxt och trygghet.

- Oberoende och agnostiker

För oss betyder oberoende och agnostisk att du är helt fri att välja den lösning du tycker är bäst lämpad för din verksamhet. Vi har flera leverantörer för varje lösning, som alla har valts ut noggrant av våra experter och ingenjörer. Detta gör att du kan göra rätt val för ditt företag.

- Systemintegratörer (SI)

För oss innebär att vara en SI att vi ger våra kunder optimal användning av den perfekta lösningen och mjukvaran. Vi skapar synergier och samarbete mellan alla system och integrerar dem i varandra och i din verksamhet.

- TM-koncernens erfarenhet

Medan du väljer rätt lösning tillför vi ännu mer värde till processen. Vi tillhandahåller första och andra linjens support på alla lösningar och finns där när du behöver oss. Vi håller också utkik efter potentiella affärsutvecklingsmöjligheter inom IT och tech, så att du alltid kan hålla dig på topp.

Två företag agerar som ett

TM Group A/S

Momsnummer: 41707488
Adress: Tobaksvejen 21 2860 Søborg Danmark

TM Group Projects & Services A/S

Momsnummer: 41707526
Adress: Tobaksvejen 21 2860 Søborg Danmark

Från det förflutna, genom nuet och in i framtiden

Sedan 2001

Det är viktigt att komma ihåg var man kommer ifrån. Vi startade ett företag som heter ”Telemontørerne” 2001, som när vi växte blev TM Group.

”TM” i TM Group står för Technology Management, vilket är precis vad vi gör och är experter på.

Våra värderingar

Är det som gör att
vår verksamhet att flyga

- Kundcentrering

Våra kunder är vårt fokus i allt vi gör som företag. Allt vi gör måste återspegla den respekt och passion vi har för våra kunder.

- Fokus på värde

Varje enskilt steg vi tar, som individer, som team och som företag, ska tillföra värde till våra kunder. Med en professionell och kunnig bakgrund/plattform är vi också fokuserade på vårt beteende så att våra kunder kan uppleva mervärde genom att samarbeta med oss.

- Innovation

Vår iver och strävan efter innovation inom IT och teknik är det som gör oss till en ledare och inte bara en i mängden. Utvecklingen i samhället går snabbt och vi är stolta över att ligga längst fram i frontlinjen

- Lagarbete

Ingen anställd är någonsin ensam med ett projekt. Vi drar lasset som ett team och via ett gediget lagarbete. Om du gör affärer med TM Group får du det bästa av varje anställd i en enhet.

- Förtroende

Förtroende är en av grundpelarna i varje solid och hälsosam relation. Alla i och runt TM Group ska kunna känna ett värdefullt förtroende.

- Enkelhet

Vi förenklar sättet vi gör affärer på. Teknik och IT kan ofta vara komplext och överväldigande, och vi ser det som vårt ansvar att förenkla detta, så att alla bättre kan förstå, bearbeta och utföra sitt arbete.

- Smidighet

Tiderna förändras hela tiden, och därför är det viktigt att vara smidig och flexibel för att kunna behålla sin verksamhet och fortsätta framåt.

- Firande

Vi firar alla våra vinster och håller ihop som ett lag. Vi älskar att vinna, skapa glada minnen tillsammans och fira alla vinster som livet ger oss – oavsett storlek.​

Destinationen

Vår vision

De bästa i Norden

På TM Group är det vår vision att vara Nordens främsta, pålitliga och föredragna rådgivare och partner till alla företag, för att hjälpa till att nå de mest affärskritiska målen.

Hur vi tar oss dit

Vår mission

Att vara mer än vad som förväntas

Hur vi når den visionen präglar hela vårt arbete med och för våra nuvarande kunder. Vi utnyttjar inte bara spjutspetsteknik, våra kärnvärden och internt kunnande och expertis, utan vi gör också det där lilla extra. Det är vårt mål att våra kunder når sina viktigaste affärsmål oavsett om det handlar om att säkerställa efterlevnad, förbättra kundupplevelser, optimera processer eller förbättra säkerheten.

Vart vill du gå härnäst?

Kontakta oss

Följ oss på LinkedIn

Vill du arbeta
med oss?

Tillväxt. Innovation. Förtroende.

Vill du veta mer om TM Group,
och hur vi kan hjälpa dig?