Inspelning av kommunikation

Spela in röstsamtal, text, skärm, video och chatt

Röst- och textinspelning

För att kunna uppnå ett framgångsrikt efterlevnadsprogram är det viktigt att ha tillgång till röstinspelning och inspelning av interaktioner. Det är viktigt att du har en riskförebyggande mekanism. Det gäller alla avdelningar – handelsgolvet, backoffice och kontaktcentret. Därför erbjuder TM Group ett brett utbud av lösningar för interaktions- och röstinspelning. Alla lösningar kommer från branschledande teknikleverantörer. Våra lösningar stöds, integreras och underhålls av ett team av efterlevnadsexperter och tekniker.

På grund av hög efterfrågan och lagstadgade krav är det viktigt med effektiva undersökningar. Och det gäller oavsett om undersökningen är på begäran från tillsynsmyndigheten eller de interna efterlevnadsteamen.

Funktioner och fördelar med inspelning av interaktion

Minska utredningstiden

Avancerade och proaktiva sökbevakningar

Fånga, övervaka och analysera alla interaktioner

Upptäck och förhindra potentiella regelöverträdelser

Följ dessa föreskrifter

MiFID II 100%
FINRA 100%

Inspelning av samordnad kommunikation

Microsoft Teams-inspelning för efterlevnad

Microsoft Teams har ökat enormt i popularitet i näringslivet. Ökningen kan främst ses hos handels- och investeringsbanker, finansiella tjänster, handelsföretag, tillgångs- eller portföljförvaltare och andra reglerade företag. Samtidigt har fullständig distribution i hela organisationen begränsats. Det beror på att möjligheten inte finns att spela in all kommunikation i enhetliga plattformar som Microsoft Teams.

I vår portfölj har vi lösningar för att spela in i Microsoft Teams. Du kan spela in alla kommunikationstyper, som röst, video, chatt, skärmdelning och mer.

Inspelning av Skype för företag för efterlevnad

Finansiella tjänster, banker, handelsföretag etc. står inför allt fler tunga krav på regelefterlevnad. Myndigheterna kräver proaktiv och exakt registrering, lagring och hämtning avalla handelsinteraktioner. Funktionen inspelning av Skype för företag är därför mycket efterfrågad.

Inspelningsplattformarna i vår portfölj är redo att möta framtidens utmaningar. De fångar och spelar in alla typer av kommunikation i Skype för företag Det kan gälla röst, video, chatt och skärmdelning osv. 

Tal-till-text i varje samtal

Transkribering av samtal

I många fall är du skyldig att tillhandahålla en transkription av kundinteraktionen. Ibland får du så lite som 72 timmar på dig att genomföra undersökningen och leverera uppgifterna. Dessa krav efterfrågas särskilt av tillsynsmyndigheter som är verksamma inom och håller ett öga på den finansiella vertikalen.

Det är mycket svårt, kostsamt och tidskrävande att utföra en sådan här uppgift manuellt. Med våra transkriptionslösningar kan du automatisera hela processen, som naturligtvis är sammankopplad med inspelning av interaktion. Programvaran hanterar inspelningen, nedladdningen, transkriptionen, nyckelordssökningarna och textfilens utdata. Det enda du behöver göra är att initiera processen. Sedan kan du bara leverera slutprodukten till den begärande institutionen.

Kontakta oss redan idag

Emil Holmberg

Sales Director

Emil Holmberg TM Group Sales Director

Letar du efter något liknande?

Liknande sidor