Handelsgolv – design och infrastruktur

Där perfektion på handelsgolvet möter oslagbar prestanda, stabilitet, flexibilitet och skalbarhet.

Designad för utmärkt handel

På TM Group förstår vi att miljön på handelsgolvet är avgörande för bättre prestanda och produktivitet. Det är därför vi tillhandahåller de bästa verktygen för dina handelsgolv. Vi fokuserar på ergonomi, estetik och funktionalitet. Våra gränssnitt är eleganta och intuitiva. De ger en sömlös handelsupplevelse. Du kan enkelt navigera genom marknader och utföra affärer med precision.

Upptäck hur våra noggrant utformade utrymmen med den senaste infrastrukturen kan revolutionera handel hos er. Ta din framgång till nya nivåer.

Ladda ner broschyren och läs mer om världens smartaste handelsgolv.

BT Trading TouchPro Turret 002

Optimerad för topprestanda

Prestanda är kärnan i varje framgångsrik handelsverksamhet. Vår infrastruktur för handelsgolv är specialbyggd för att leverera exceptionell hastighet, tillförlitlighet och konnektivitet med låg latens. Med den senaste tekniken och den robusta nätverksarkitekturen kan du ta vara på möjligheter i realtid. Du kommer inte att hindras av fördröjning eller systembegränsningar. Upplev ett handelsgolv som håller samma höga tempo som du kräver. Du kan vara säker på att du ligger steget före konkurrenterna.

Avbrottsfri ström och konnektivitet

När det gäller handel kan även ett kort avbrott få betydande konsekvenser. Därför prioriterar vi avbrottsfri ström och konnektivitet på våra handelsgolv. Vår infrastruktur är utrustad med redundanta strömkällor, avancerade backupsystem och tillförlitliga konnektivitetslösningar. Allt för att säkerställa en sömlös drift. Fokusera på dina affärer utan att känna någon oro. Ditt handelsgolv är utrustat för att hantera alla situationer, både planerade och oförutsedda.

IPC Cloud 9 - 2

Säkerhet och efterlevnad

Säkerhet och efterlevnad är av yttersta vikt i handelsvärlden. Vår infrastruktur för handelsgolv är byggd enligt robusta säkerhetsåtgärder och stränga efterlevnadsprotokoll. Allt för att skydda dina data, transaktioner och immateriella rättigheter. Du kan vara säker på att din känsliga information förblir konfidentiell och att din handelsverksamhet följer branschreglerna. Lita på vår säkra miljö. Då kan du fokusera på handel utan att kompromissa med säkerheten

Var bland dem framgångsrika handlare som har omvandlat sin handelsverksamhet med hjälp av överlägsen design och infrastruktur. Upplev kraften i ett handelsgolv som är estetiskt tilltalande, har sömlös funktionalitet och en oöverträffad prestanda.

Kontakta oss redan idag

Emil Holmberg

Sales Director

Emil Holmberg TM Group Sales Director

Liknande sidor

Plattform för röststyrning av handel

Plattform för röststyrning av handel

Gå till sidan

Bekämpning av penningtvätt | AML

Bekämpning av penningtvätt | AML

Gå till sidan