Sätt dina anställda i centrum för dina efterlevnadsinsatser.
oavsett var de befinner sig, när och hur de kommunicerar

Molninspelningslösning (UniCloud)

TM Group UniCloud-inspelning

TM Group UniCloud är en molninspelningslösning för omnichannel-kommunikation som hanterar Unified Communications-lösningar som Microsoft Teams, Zoom, handelstelefoni och andra aktiva inspelningslösningar.

TM Group UniCloud använder den marknadsledande inspelningsplattformen VFC (Verint Financial Compliance) med Microsoft Azure och dess molnskalbarhet, höga tillgänglighet, kostnadseffektivitet och säkerhetsarkitektur. UniCloud kan alternativt hostas i Telias svenska datacenter med befintliga anslutningar till ledande svenska finansinstitutioner.

En out-of-the-box-lösning som samlar in,registrerar, arkiverar och hämtar 100 % av röst-, video- och textinteraktionerna. Den passar för kunder av alla storlekar.

De utmärkta inspelningsfunktionerna hos TM Group UniCloud
kommer med en mängd fördelar.

Kostnadssynlighet

TM Group UniCloud är en månatlig prenumerationsplan, prissatt per användare. Du kan spåra dina utgifter och bara betala för det du använder.

Omnikanal

TM Group UniCloud stöder röst, chatt, video, skärm, skärmdelning och mobil inspelning under en enda plattform.

Säkerhet

UniCloud är byggt för att skydda viktiga kommunikationsdata och hantera åtkomst. Du får full kontroll över hela organisationen.

Molnbaserad

UniCloud är baserat på Microsoft Azure-molndistribution. Den är utformad med skalbarhet, hög tillgänglighet och säkerhet.

Inspelning i molnet

Inga datorprogram eller lokala servrar krävs.

Med en månatlig prenumeration får du tillgång till TM Group UniCloud, en lösning för efterlevnadsregistrering i Microsoft Azure. Den hanteras av vårt team av inspelningsexperter. Du kan välja vart allt ska lagras.

Oavsett om ditt företag är reglerat eller inte, kommer du att ha sinnesfrid. Du kan känna dig trygg med att alla dina inspelningar finns, har hög tillgänglighet och säkras av ett team av experter som tar hand om dina inspelningskrav.

Spela in vilket media som helst, var som helst

TM Group UniCloud är en enda inspelningslösning för enhetlig kommunikation (UC). Den fångar data från en mängd olika medier, från traditionella till moderna. (PBX, VoIP, Skype för företag, Microsoft Teams, Zoom, e-post, sms, chatt, trading turrets etc …)

TM Group UniCloud spelar in skärminnehåll som en del av Skype för företag eller MS Teams. Denna lösning gör att du kan påskynda tvistlösning, minska risker och ansvar och följa branschregler såsom MiFID II, PCI DSS, HIPAA, Dodd-Frank, GDPR och SOX.

Pålitlig molnbaserad omnikanalinspelning för Microsoft Teams
Zoom och andra integrationer för enhetlig kommunikation

UniCloud för Microsoft Teams

TM Group UniCloud är en molnbaserad omnichannel-inspelningslösning för Microsoft Teams. Det gör att din organisation kan uppfylla MIFID-II-kraven.

Inspelningsplattformen TM Group UniCloud registrerar automatiskt valda användare baserat på policytilldelningen.

Lösningen lagrar samtal i Microsoft Azure Storage (Blob) eller en annan arkiveringsplats som du väljer. Den möjliggör omedelbar sökning och uppspelning av samtalen med hjälp av systemets webbgränssnitt.

Inspelningsflexibilitet

Policybaserad inspelning är enkel och kraftfull. Men ibland behöver du mer flexibilitet när det gäller vad som ska registreras, även om en policy är inställd på att spela in.

TM Group UniCloud recording möjliggör mer flexibilitet när det gäller vad som ska spelas in, till exempel:

 • Spela in endast när externa användare deltar.
 • Specificera och spela in möten som är organiserade för externa deltagare.
 • Spela endast in från specifika mötesorganisatörer (enskilda organisatörer, schemaläggningsprogram för möten)
 • Spela bara in när mötesämnet innehåller viss text (flexibel textdefinition med RegEx).
 • Spela in video endast för externa deltagare.

Ladda ner broschyren TM Group UniCloud-inspelning vs. Native MS Teams-inspelning

TM Group UniCloud Recording for Microsoft Teams

Inspelningsexperter

Med över 20 års erfarenhet av att installera och administrera compliance-lösningar för några av Nordens största finansiella organisationer för att säkerställa fullständig compliant, är TM Group känt för sin kompetens inom recording- och complianceteknologi.

Oavsett om ditt företag är lagreglerat eller ej, kommer ett team av professionella att kunna lagra, skydda och göra dina inspelningar tillgängliga på bästa sätt.

Vanliga frågor (FAQ)

Vad är licensmodellen för UniCloud?

Alla UniCloud-licensierade funktioner baseras på en namngiven anställd. Det finns ingen licens för inspelningskanaler eller inspelning som görs samtidigt – alla ingår i arkiv- och modalitetslicenserna.

De viktigaste modalitetslicenserna är:

 • Arkiv – obligatoriskt
 • Röstinspelning – obligatoriskt
 • Skärminspelning/Skärmdelning – valfritt
 • Videoupptagning – valfritt
 • Textinspelning (IM-chatt, osv.) – valfritt

Ingenting. Alla kärnkomponenter i UniCloud installeras i Azure-molnet. Kunden kan komma åt applikationerna via vilken standard HTML-webbläsare som helst (Chrome, Edge, Safari etc.)

Det finns många alternativ att integrera med UniCloud. En omfattande uppsättning API:er är tillgängliga som en del av baslicensen. API:er som ingår är:

 • Autentiseringslösningar
  • HTTP Single Sign-On API – Med detta API kan du integrera UniCloud-appen i dina användarportaler/intranät/extranät.
  • Identitetsleverantör – Integrerad Windows-autentisering – Webbprogrammet kan autentisera användare med hjälp av Microsoft Windows-domänautentiseringsinformation.
 • Integrering av affärsprocesser
  • HTTP Business API – Med detta API kan du förbättra affärsprocesser. Det gör att du kan integrera inspelningssystemet med dina applikationer.
  • Direkt URL-åtkomst – tillåter externa webbappar att direkt inkludera funktioner i UniCloud Web Application.
 • Etablerings-API – Med det här webbtjänst-API:et kan användare skapas automatiskt.
 • Import API – Import API tillåter inmatning av tredje parts data till UniCloud-systemet.

Ja. UniCloud-systemet har integrationer som kan spela in mobilkommunikation. Du kan spela in samtal, SMS- och WhatsApp-kommunikation och presentera dem i UniCloud-systemet. De presenteras som en vanlig inspelning, tilldelad till samma användare, både spelbar och synlig.

Nej. Data i UniCloud är helt åtskilda mellan varje kund.

Fyll i formuläret om du har frågor eller önskar ett möte

Låt vårt team av experter hjälpa till med att lösa utmaningarna i ert företag. Vi visar er hur modern teknologi kan hjälpa ert företag att minska era drifts-, compliance- och risikokostnader.

Kontakta vår expert

Emil Holmberg

Sales Director

Låt vårt team av experter hjälpa till med att lösa utmaningarna i ert företag. Vi visar er hur modern teknologi kan hjälpa ert företag att minska era drifts-, compliance- och risikokostnader.

+45 30108772

Vart vill du gå härnäst?

Kontakta oss

Följ oss på LinkedIn

Vill du arbeta
med oss?