Kommunikationsdokumentation

Röst- och textinspelning

Arkivera allt du behöver, enkelt och under hela livscykeln. Allt från kunduppgifter och handelsinformation till e-post, chattar, meddelanden och röstsamtal. Vår plattform ordnar det åt dig. Utöver det har vi en tjänst som kan fånga all kommunikation, alla samtal och alla interaktioner i en mängd olika sammanhang, både frontoffice och backoffice, kontaktcenter och detaljhandel, chattar i mobil och interna chattar, sociala medier och professionella chattar, som Bloomberg och Refinitiv. Och mycket mer.

Vi inser vikten av att följa lagen. Det är därför vårt kraftfulla system är byggt för att fånga och registrera varje detalj. Vårt gränssnitt är lätt att använda och gör att du enkelt kan söka, filtrera och hämta dina data. Du får full kontroll över dina arkiv. Vill du ha enkel arkivering av all kommunikation ska du välja vår plattform. Och då kan du känna dig säker på att ditt företag alltid uppfyller kraven.

Funktioner för dokumentation

Hela livscykeln

Före och efter handel

Varje implementering

På plats, privat moln

Varje kontor

Front- och backoffice

Varje typ

Elektronisk kommunikation och röstkommunikation, online och offline

Varje del

Kontaktcenter, detaljhandel, mobila enheter, intern chatt, professionell chatt, sociala medier

Alla typer av handlingar

För kunder och relevanta myndigheter

Fyll i formuläret om du har frågor eller önskar ett möte

Letar du efter en komplett lösning? En som kan fånga all kommunikation, både elektronisk kommunikation och röstkommunikation, över hela livscykeln? Då behöver du inte leta längre!

Kontakta vår expert

Emil Holmberg

Sales Director

Låt vårt team av experter hjälpa till med att lösa utmaningarna i ert företag. Vi visar er hur modern teknologi kan hjälpa ert företag att minska era drifts-, compliance- och risikokostnader.

+45 30108772

Vart vill du gå härnäst?

Kontakta oss

Följ oss på LinkedIn

Vill du arbeta
med oss?