Arkivering

Arkivering av efterlevnadsdata

Missa aldrig något viktigt igen

Arkivera allt du behöver, enkelt och under hela livscykeln. Allt från kunduppgifter och handelsinformation till e-post, chattar, meddelanden och röstsamtal. Vår plattform ordnar det åt dig. Utöver det har vi en tjänst som kan fånga all kommunikation, alla samtal och alla interaktioner i en mängd olika sammanhang, både frontoffice och backoffice, kontaktcenter och detaljhandel, chattar i mobil och interna chattar, sociala medier och professionella chattar, som Bloomberg och Refinitiv. Och mycket mer.

Vi inser vikten av att följa lagen. Det är därför vårt kraftfulla system är byggt för att fånga och registrera varje detalj. Vårt gränssnitt är lätt att använda och gör att du enkelt kan söka, filtrera och hämta dina data. Du får full kontroll över dina arkiv. Vill du ha enkel arkivering av all kommunikation ska du välja vår plattform. Och då kan du känna dig säker på att ditt företag alltid uppfyller kraven.

Arkivering | Funktioner

Varje typ

Varje typ

Elektronisk kommunikation och röstkommunikation, online och offline

Hela livscykeln

Hela livscykeln

Före och efter handel

Varje kontor

Varje kontor

Front- och backoffice

Varje del

Varje del

Kontaktcenter, detaljhandel, mobila enheter, intern chatt, professionell chatt, sociala medier

Varje implementering

Varje implementering

På plats, privat moln

Alla typer av handlingar

Alla typer av handlingar

För kunder och relevanta myndigheter

Letar du efter en komplett lösning? En som kan fånga all kommunikation, både elektronisk kommunikation och röstkommunikation, över hela livscykeln? Då behöver du inte leta längre!

Emil Holmberg

Sales Director

Emil Holmberg TM Group Sales Director

Letar du efter något liknande?